Project Description

VANDRA

Vi tar en promenad ut på fjället tillsammans med våra fyrfota vänner för att starta igång kroppen och långsamt vänja oss vid rörelse. Genom att hundarna är med drar dom oss och skapar Mush när vi skall vandra. Hundarnas glädje skapar inte bara drag framåt utan också känslan att vi är tillsammans i en flock som vandrar.

Guiderna visar några bra knep i hur vi orienterar oss i miljön och hur man hittar den finaste platsen att stanna för fika. Det är inte ett högt tempo vi eftersträvar, men vi rör oss tillsammans med hundarna över fjällheden och njuter av natur och Mush.

Att gå, promenera eller vandra är enkelt, – ännu enklare med en eller flera hundar som vill framåt. Vårt mål är att du skall hitta en egen hund hemma, – som skapar långsiktig Much för just dig.

När vi vandrar eller promenerar med draghundarna så är det den mest naturliga rörelsen vi gör. Att kunna hantera hundarna i den stora flocken när vi avslutar med det stora äventyret. Att vandra innebär också att kunna navigera, pausa och fylla på energi, att läsa naturen och inte minst slå upp ett läger för natten.

Bandet till hunden, – det är grunden i hur vi skapar Mush.

 

MUSHER CAMP

HITTA DITT ÄVENTYR