FÖRETAG & ORGANISATIONER SOM STÖJER 

MUSH!

För Mushing Camp är det viktigt att hitta sponsorer. Sponsorer gör att Mushing Camp kan vända sig till alla ungdomar och att det inte blir en plånboksfråga för en ungdoms deltagande. Vi söker hela tiden efter sponsorer som kan bidra på olika sätt. Tveka inte att höra av Er om Ni representerar ett företag eller en organisation som vill stötta utifrån ett samhällsansvar eller ett socialt ansvarstagande, kanske inom området CSR, (CSR, Corporate Social Responsibility).

Lead dogs

Ledarhunden är den som driver på och är lyhörd. Skapar trygghet och riktning för dom andra draghundarna. För oss är företag och organisationer som agerar lead dogs företag som gör före och visar vägen. Företag som sponsrar genom att ta värdskapet för ett eller två Camp varje år.

Sponsrar ett helt Camp och ett eller flera Camp varje år under 2 år.

Sposringsvärde 110 000 SEK och uppåt för minst 10 ungdomar.

Point dogs

Point dogs är hundarna som får hela spannet att driva på och är tryggheten för att våra mushers skall kunna ta en vändning med fart och kraft. För oss är företag som agerar point dog företag som vill skapa kraft precis där man agerar. Företag som vill stötta delar av spannet.

Sponsrar sex mushers under ett Camp.

Sponsringsvärde 66 000 SEK och uppåt för minst 6 ungdomar.

Team dogs

Team dogs är hundarna som skapar kraften och kan vara flera till antalet. För oss är team dog ett företag som har kraft och vill skapa Mush. Företag som vill stötta sin del av spannet.

Sponsrar 4 mushers under ett Camp.

Sponsringsvärde 44 000 SEK och uppåt för minst 4 ungdomar.

Wheel dogs

Wheel dogs är de som ligger närmast släden och våra Mushers, en bra Wheel dog måste ha ett relativt lugnt temperament för att inte bli skrämd av släden som rör sig strax bakom den. Styrka och stabilitet är egenskaper hos en wheel dog.

Sponsrar upp 2 mushers under ett Camp.

Sponsringsvärde 22 000 SEK och uppåt för minst två ungdomar.
Sponsring

Sponsring för ett Mushing Camp handlar om en direkt kontakt med våra Mushers. Det innebär att er sponsring är helt kopplat till ett läger med de ungdomar som deltar. Det innebär att sponsring sker helt nära varje Camp. Det innebär också att som sponsor får företaget möjligheten att delta direkt i Mush för varje ungdom. Ett exempel är att allt från ett tackbrev från ungdomar som deltagit, ett diplom att hänga på lämplig plats.

Men det kan också innebära att Ni som sponsorer får möjligheten att delta på ett Camp eller möjligheten att köra Er egen konferens med en redovisning av vad just Er sponsring gett för värde.

Sponsringsvärde

Som sponsor kommer Ert företag att ha möjligheten att finnas med i filmer som Mushing Camp publicerar. Som sponsor kommer en person från Mushing Camp att vara Er kontaktperson och ta hand om just Er sponsring. Ett exempel är bilder och information om vad just Er sponsring gav för effekt. Eller kanske stöd i hur Ni önskar skapa sponsringsvärde för Er organisation.

Samtycke och integritet

All hantering av bilder, filmer eller annan information sker alltid med utgångspunkt i integritet för våra ungdomar och mushers som deltar på Camp. På motsvarande sätt sker allt i nära dialog mer sponsorn kring hantering av varumärken, texter etc.

JOIN TODAY

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam.